Veelgestelde vragen > Proberen, aanschaf, installatie, registratie > Kan ik Cosmeticienne proberen?

Zoek in het veelgestelde-vragen-overzicht naar:

Is er een demo- of trial-versie van Cosmeticienne? Kan ik het programma een bepaalde periode proberen voordat ik tot aanschaf overga? Kan ik het programma ergens downloaden om te proberen?

Een vraag die we (begrijpelijk) vaak gesteld krijgen. Het antwoord is simpel:

Jazeker, U kunt Cosmeticienne proberen gedurende een periode van 30 dagen. Het verschil met een demo-versie is echter dat u binnen de 30-dagen-periode uw keuze dient door te geven. Besteld u het programma en laat u vervolgens niets horen (binnen de 30-dagen-periode), dan is annuleren niet meer mogelijk. Zodra u besteld heeft, ligt de bal dus bij u. U hoeft niet vooraf (of aan de deur) te betalen.

U kunt Cosmeticienne niet downloaden van onze site. Indien u het programma besteld (om het vervolgens goed te kunnen proberen op uw eigen systeem), dan ontvangt u een installatie cd-rom (of USB-stick), installatie toelichting en een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

Het belangrijkste voordeel van deze werkwijze is dat u gelijk in het bezit bent van het volledige programma, inclusief duidelijke handleiding. Indien u besluit door te gaan met het programma, hoeft er niets meer opnieuw geinstalleerd te worden.

Voor een uitgebreide uitleg over de werkwijze, klik hier.