Veelgestelde vragen > Proberen, aanschaf, installatie, registratie > Waarvoor dient de software registratie? Wanneer moet ik registreren?

Zoek in het veelgestelde-vragen-overzicht naar:

Zodra u Cosmeticienne heeft geïnstalleerd op uw systeem zal het maximaal 35 dagen werken (het basispakket werkt 35 dagen, de eventuele modules werken 30 dagen).

Om ervoor te zorgen dat het programma of de onderdelen na die periode ook gewoon blijven werken dient u het programma te registreren. Hiervoor zijn 3 zaken van belang:

• De betaling van het pakket of de module dient voldaan te zijn.
  • U dient contact met ons op te nemen (per email, per telefoon of via deze site).
  • Voor registratie van het basispakket hebben wij naast het klantnummer ook het zgn. Computer-ID nummer nodig (te vinden in het programma via het menu 'overige' -> 'programma registreren').

Indien u niet tijdig registreert, zullen er geen gegevens worden verwijderd maar kunt u nier meer inloggen in de administratie.

Hieronder ziet u de afbeelding van het registratie-scherm. Dit komt naar voren zodra u in het menu 'overige' (via het basispakket) op 'programma registreren' klikt, of indien het meer dan 35 dagen is geleden dat u het programma heeft geïnstalleerd. Het klantnummer en het Computer-ID nummer zijn nodig voor de registratie. U kunt het registratie verzoek per telefoon maar ook via de e-mail functie aanvragen (indien u op de knop 'E-Mail' klikt zal er een emailtje worden opgemaakt in uw mail-programma met daarin de benodigde gegevens: u hoeft enkel nog op verzenden te klikken om het verzoek aan ons door te sturen).

U kunt de licentie code rechtstreeks aanvragen via deze site. Ga daarvoor naar het onderdeel Software Registratie.