Veelgestelde vragen > Proberen, aanschaf, installatie, registratie > Werkt het programma met Microsoft Office?

Zoek in het veelgestelde-vragen-overzicht naar:

Voor de meeste correspondentie die Cosmeticienne maakt, gebruikt het programma Microsoft Word. Voor een factuur, een mailing, etiketten, maar ook een BTW-overzicht maakt Cosmeticienne gebruikt van Microsoft Word. Voor veel vormen (niet allemaal echter) zijn er ook rapport-functies rechtreeks vanuit het programma beschikbaar (een factuur kan bijv. ook als rapport worden opgemaakt). U heeft dan geen Microsoft Word nodig, maar de layout mogelijkheden zijn dan een stuk beperkter: Microsoft Word is dus geen verplichting, maar wel erg handig in combinatie met Cosmeticienne. Tevens zijn er diverse exportmogelijkheden in het pakket aanwezig waarbij gekozen kan worden tussen standaardtekst, Word, Excel of bijvoorbeeld HTML.

Cosmeticienne werkt met alle bekende Office versie's, behalve de nieuwe 'Klik en Klaar' varianten. Hieronder een lijst van de ondersteunde versie's:

• Office 97
  • Office 2000
  • Office XP
  • Office 2003
  • Office 2007
  • Office 2010 32/64bit*
  • Office 2013 32/64bit* (eventueel in combinatie met Office 365 abonnement structuur)
  • Niet ondersteund: Office 2010 Klik en Klaar
  • Niet ondersteund: Open Office (Oracle)

* Let op: indien u de Cosmeticienne Agenda wilt koppelen aan Microsoft Outlook, dan kan dat enkel met de 32bit variant!