Veelgestelde vragen > Proberen, aanschaf, installatie, registratie > Werkt het programma ook met Windows 11?

Zoek in het veelgestelde-vragen-overzicht naar:

Jazeker, Cosmeticienne Administration werkt prima op een systeem met Windows Vista, Windows 7 en Windows 8, 8.1, 10 en het nieuwe Windows 11 (zowel 32bit als 64bit).

Indien u het programma echter lang geleden heeft gekocht, en dus in het bezit bent van een oudere installatie cd-rom, dan gaat de installatie niet werken op een nieuwer systeem met Windows Vista, Windows 7 of Windows 8, 8.1 of Windows 10/11. De installatie procedure van 1.81 of ouder (voor het laatst geleverd in december 2009) is hiervoor niet geschikt.

Indien uw installatie cd-rom van Cosmeticienne versie 1.90 of hoger is, dan is er geen probleem. Indien u versie 1.81 of lager heeft, dan zult u de Cosmeticienne Upgrade Link moeten bestellen: een nieuwe installatie (via downbload) die wel werkt onder Windows Vista en Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10/11. Let op: dit heeft niets te maken met het updaten van uw programma (indien u versie 1.80 installeert en vervolgens de update naar 1.91 uitvoert, zal het helaas niet werken).

De Cosmeticienne Upgrade kan per email aangevraagd worden (info@sureplus.nl)