Veelgestelde vragen > Proberen, aanschaf, installatie, registratie > Zijn er extra service-kosten bij Cosmeticienne?

Zoek in het veelgestelde-vragen-overzicht naar:

Bij aanschaf van het pakket is service en support inbegrepen t/m het einde van dat jaar (bij aanschaf vanaf November tillen we het zelfs over het jaar heen).

Als geregistreerde gebruiker ontvangt u vervolgens het jaar erop een zgn. Service Voucher. De prijs daarvoor bedraagt 44,- (excl. btw) en geeft u -na betaling- weer een jaar lang recht op service & support.

Deze service en support houdt in:

- Dat u kunt bellen of mailen bij vragen of onduidelijkheden.

- Dat we u, bij voorkeur via remote-control, helpen mocht er een probleem zijn of iets niet helemaal duidelijk zijn.

- Dat u de software en de productlijsten binnen Cosmeticienne kunt updaten zodra er een update beschikbaar is. In de software update's zijn vaak nieuwe functies en verbeteringen doorgevoerd.

- De online SMS-functie van het programma vereist een geldig service voucher.

- De online cloud-backup functie van het programma vereist eveneens een geldig service voucher.

Het voucher zelf is dus geen contract. U bent dus ook niet verplicht te betalen. Indien u niet betaald, krijgt u hooguit een ter-informatie-herinneringsmailtje. Mocht de betaling achterwege blijven, dan kunt u wel gewoon met de software blijven werken. Het recht op service & support vervalt dan uiteraard wel. Mocht u later alsnog gebruik willen maken van de service & support-diensten, dan kunt u later alsnog betalen: uw account zal direct, na ontvangst, ingeschakeld worden.